SASLUŠANjE ZA UDES U ZEMUNU: Okrivljeni za smrt studenta iz Novog Pazara se izjasnio o tragediji

Izvor: Večernje novosti, 16.Apr.2019, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASLUŠANjE ZA UDES U ZEMUNU: Okrivljeni za smrt studenta iz Novog Pazara se izjasnio o tragediji

Istražni organi i dalje rade na rasvetljavanju ovog nemilog događaja, a utvrdiće se da li je do nesreće došlo zbog neiskustava vozača, prebrze vožnje ili nekog drugog faktora U Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu počelo je saslušanje Ivana M. (19) koji je osumnjičen da je 4. marta u Zemunu bio odgovoran za saobraćajnu nesreću u kojoj je na pešačkom prelazu stradao Ernad B. (19), student iz Novog Pazara. Nakon saobraćajne nesreće Ernad je još davao znake >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << života i prevezen je hitno u bolnicu. Međutim, dva dana kasnije, od zadobijenih povreda on je preminuo. Policija je obavila uviđaj na licu mestu i tom prilikom rađen je alko-test Ivanu M. koji je pokazao da on nije bio u alkoholisanom stanju kad se udes desio. Istražni organi i dalje rade na rasvetljavanju ovog nemilog događaja, a utvrdiće se da li je do nesreće došlo zbog neiskustava vozača, prebrze vožnje ili nekog drugog faktora. Uskoro opširnije...

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POGINUO ISPRED VIŠE ŠKOLE U KOJU JE IŠAO Vozač koji je usmrtio studenta na pešačkom prelazu tvrdi da ga "NIJE VIDEO OD DŽIPA"

Izvor: Blic, 16.Apr.2019

Ivan M. (19) osumnjičen da je 4. marta u Zemunu kolima udario Ernarda Bakana (19) studenta iz Novog Pazara, saslušan je danas u Trećem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.