Rotvajler ubio čoveka, vlasnik leš bacio u bunar

Izvor: Blic, 02.Maj.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rotvajler ubio čoveka, vlasnik leš bacio u bunar

Dragan Arsić

SMEDEREVO - Dragana Arsića (49) iz Radinca na smrt je izujedao rotvajler njegovog komšije Jovice N. Posle krvavog pira pomahnitalog psa, Jovica N. je unakaženo telo komšije Arsića stavio u gepek automobila, kojim se odvezao u susedno selo. Telo komšije je bacio u bunar na njivi svog ujaka i zatrpao betonskim blokovima.

Stravična smrt Dragana Arsića dogodila se 23. aprila u dvorištu Jovice N. u Radincu, kod strugare „Konjar". Kako saznaje „Blic", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nakon svađe zbog novčanog duga i koškanja između komšija, besni rotvajler se otkinuo sa lanca i na smrt izujedao Arsića. Obdukcijom je utvrđeno da je na telu imao više od 60 rana, zbog kojih je iskrvario na smrt.

Ubilački pohod krvoločnog rotvajlera okončao je njegov vlasnik Jovica N., koji je potom mrtvog komšiju svukao do gole kože, zapalio njegovu odeću, stavio ga u gepek svog automobila i odvezao se do desetak kilometara udaljenog sela Osipaonica.

Tamo je leš, na njivi svog ujaka, bacio u bunar, a bunar zatrpao ciglama.

Tajnu o strašnoj sudbinu komšije Jovica N. čuvao je deset dana, koliko je policija tragala za Arsićem po prijavi rodbine. Tragovi su inspektore na kraju odveli do Jovice N., koji je, ispostavilo se, poslednji video Arsića živog.

Nakon višesatnog ispitivanja, Jovica N. ispričao je šta se tog kobnog aprilskog dana dogodilo u njegovom dvorištu. Osumnjičeni je tvrdio da je navodno pokušao da spase komšiju iz čeljusti svog šestogodišnjeg rotvajlera, a potom policiju odveo do mesta gde je bacio telo.

- Jovica N. je potvrdio da je žrtvu u gepeku dovezao do njive ujaka, dva kilometra od centra Osipaonice. Leš komšije je, od vozila do bunara, nosio na leđima stotinak metara, a onda ga bacio i zatrpao bunar. U bunar je zatim bacio i ujakovog psa, koji je prethodno bio vezan za zid bunara - kaže za „Blic" izvor iz smederevske policije.

Dvorište Jovice N. gde je pobesneli pas usmrtio čoveka (levo) - Bunar gde je bačena žrtva (desno)

Da tragedija bude misterioznija, dva dana kasnije ujak Jovice N. je pozvao policajce da mu izvade psa iz obrušenog bunara. Policajci su pomogli da se izvuče pas, koji je dva dana preživeo u bunaru, i otišli, da bi se 30. maja vratili i posle tri sata otkopavanja i crpljenja vode, pronašli unakaženo telo Dragana Arsića.

Svađa zbog novca

Kako saznaje „Blic", Arsić i Jovica N. su kobnog dana bili pripiti, a svađa između njih izbila je zbog novca. Meštani Radinca tvrde da dvojica komšija nisu bili u dobrim odnosima. Arsić se u selo doselio pre devet godina kada je izbegao sa Kosova, i bio je bez stalnog zaposlenja.

Jovica N. za sada je osumnjičen za teško delo protiv opšte sigurnosti i njemu je juče određen pritvor do 30 dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUSTIO PSA DA UBIJE ČOVEKA!

Izvor: Press, 02.Maj.2008

Jovica N. (35) iz Radinca zbog duga od 500 evra nahuškao svog rotvajlera na prijatelja Dragana Arsića (49). Pošto je pas na smrt izujedao nesrećnika, Jovica leš bacio u ujakov bunar, koji je potom zatrpao..

Nastavak na Press...

Rotvajler ubio čoveka, vlasnik bacio leš

Izvor: Mondo, 03.Maj.2008, 12:37

Rotvajler Jovice N. (35) iz Radinca na smrt je izujedao Jovicinog komšiju Dragana Arsića (49): po jednoj verziji, rotvajler se sam otrgnuo s lanca i ubio čoveka, a po drugoj, vlasnik je nahuškao psa na svog prijatelja - zbog duga od 500 evra.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.