Izvor: Danas, 13.Dec.2023, 11:09

Roditelji dece „Ribnikara“ zabrinuti za bezbednost dece zbog učestalih dojava o bombama

Ispred Osnovne škole ''Vladislav Ribnikar" jutros su se okupili roditelji đaka koji ističu da su zabrinuti za bezbednost dece zbog učestalih dojava o bombama. Inače, svake srede u 8.40 okupljaju se roditelji ubijene dece i oni koji žele da im pruže podršku u zahtevu za izgradnjom memorijalnog centra.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vapaj roditelja dece ubijene u „Ribnikaru“: 3. maj i dalje traje, a država ne radi ništa

Izvor: Luftika.rs, 13.Dec.2023

Roditelji ubijenih đaka Osnovne Ogledne škole „Vladislav Ribnikar“, kao i drugi zabrinuti roditelji okupili su se i ove srede tačno u 8:40 ispred škole, baš u terminu kada je, kako se smatra, počeo majski masakr u kome je ubijeno devetoro dece i školski čuvar, a ranjeno šestoro osoba. Oni...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.