Rasvetljeno ubistvo u Kruševcu, dvojica uhapšena

Izvor: RTS, 31.Avg.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasvetljeno ubistvo u Kruševcu, dvojica uhapšena

Pripadnici MUP-a Kruševac rasvetlili su krivično delo ubistvo, izvršeno juna ove godine u Kruševcu kada je sa više hitaca ispred hotela "Golf" smrtno stradao Dejan Stanković.
Uhapšeni su 45-godišnji I. G, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu i 63-godišnji Z. J zbog sumnje da je izvršio krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << delo ubistvo u pomaganju.

Neposredni izvršilac S. R. 1993. godište poznat je od ranije i za njim je raspisana međunarodna poternica. Sumnjiči se da je u maju 2018. u centru Kruševca ubio i Dejanovog sina Vojina Stankovića.
Kako RTS nezvanično saznaje dvojica uhapšenih su pripadnici Jotkine grupe koji su odslužili kazne zatvora posle akcije Sablja.
Z. J. vođa grupe izašo je iz zatvora pre mesec dana.
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, uhapšenima je određeno zadržavanje nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužiocu.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASVETLJENO UBISTVO ŽDROKINCA Ozloglašeni šef kruševačkog klana saučesnik u KRVAVOM ZLOČINU

Izvor: Blic, 31.Avg.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu rasvetlili su krivično delo ubistvo izvršeno u junu ove godine u Kruševcu na štetu Dejana Stankovića Ždrokinca (71) i uhapsili dve osobe.

Nastavak na Blic...

MUP: Rasvetljeno ubistvo u Kruševcu, dvoje uhapšeno

Izvor: B92, 31.Avg.2018

Kruševac -- Policija u Kruševcu uhapsila je dve osobe koje su osumnjičene za ubistvo D. S. u junu ove godine u tom gradu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Uhаpšeni su I. G. (1973) zbog postojаnjа osnovа sumnje dа je izvršio krivično delo ubistvo u sаizvršilаštvu i Z. J....

Nastavak na B92...

KRIK: Poznati kriminalac Zoran Jotić uhapšen zbog ubistva

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2018

Policija u Kruševcu uhapsila je poznatog kriminalca Zorana Jotića Jotku zbog sumnje da je pomagao u ubistvu drugog kriminalca Dejana Stankovića zvanog Ždrokinac, saznaje KRIK. Osim Jotića uhapšen je i njegov blizak saradnik Igor Gajić, osumnjičen da je bio saučesnik u ovom ubistvu...Njima je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.