Radovanki smrskao lobanju i lice čekićem, pronašli ga obešenog u napuštenoj kući

Izvor: Večernje novosti, 20.Jan.2020, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovanki smrskao lobanju i lice čekićem, pronašli ga obešenog u napuštenoj kući

Policija u Jagodini pronašla leš obešenog muškarca, a sumnja se da je reč o monstrumu koji je 10. januara čekićem pretukao Radovanku S. i naneo joj tešeke telesne povrede JAGODINA – U napuštenoj kući u Ulici Tanaska Rajića u Jagodini policija je pronašla leš obešenog muškarca. Sumnja se da je reč o monstrumu koji je 10. januara čekićem pretukao Radovanku S. i naneo joj tešeke telesne povrede. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Pročitajte još: Ženu nasred ulice udarao ČEKIĆEM u glavu, naprsla joj lobanja: Strašan zločin u JagodiniPodsetimo, Radovanka S. iz okoline Jagodine zadobila je teške telesne povrede glave i ekstremiteta u večernjim satima 10. januara na ulici u Jagodini. Ona ima prelom lobanje i kostiju lica, nagnječenje mozga i otvoreni prelom šake. Nesrećna žena hospitalizovana je na odeljenju neurohirurgije Opšte bolnice u Ćupriji i nije u životnoj opasnosti, ali ne može da govori. Povređena žena je radila u jednoj kafani, a pretukao ju je muškarac koji je bio stalna mušterija. Prema zasad dostupnim informacijama, on ju je sustigao na ulici i zadao joj više udaraca čekićem.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U napuštenoj kući policija pronašla leš obješenog muškarca

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2020

JAGODINA - U napuštenoj kući u Ulici Tanaska Rajića u Jagodini policija je pronašla leš obješenog muškarca, pišu Novosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.