Izvor: Blic, 28.Feb.2024, 14:31

RODITELJI UBIJENE DECE SE VRAĆAJU U SUDNICU? Sud primio zahtev, evo kad će biti doneta odluka

U Višem sudu u Beogradu, primili su podnesak Višeg tužilaštva u kojem ih obaveštavaju da odustaju od ispitivanja roditelja ubijene dece u OŠ "Vladislav Ribnikar", kako bi im se ukinuo status svedoka, a ostao samo oštećenih, te da bi mogli da prisustvuju iznošenju odbrana oca i majke dečaka ubice, potvrđeno je za "Blic".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RODITELJI UBIJENE DECE U "RIBNIKARU" SE VRAĆAJU U SUDNICU: Oči u oči sa ocem i majkom dečaka-ubice

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024

Ispitivaće oca i majku dečaka-ubice...Roditelji dece koju je njihov vršnjak 3. maja prošle godine hladnokrvno ubio u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u centru Beograda, vratiće se u sudnicu i moći će da prate iznošenje obrana oca i majke dečaka ubice! Nastavak suđenja u Višem sudu u Beogradu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.