RAZNET U AUTU Ubijen vlasnik Kabare Rouza u eksploziji na Bežanijskoj kosi

Izvor: Blic, 13.Jul.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZNET U AUTU Ubijen vlasnik Kabare Rouza u eksploziji na Bežanijskoj kosi

Vlasnik nekadašnjeg kluba Kabare Rouz Dragan Jelinović Jelke (58) ubijen je oko podneva na Bežanijskoj kosi, saznaje Blic.

Prema prvim informacijama sa uviđaja, Jelinović je ubijen kada je ispod njegovog automobila audi A8 registarskih tablica BG 587 JD, u ulici Milana Vujaklije kod broja 17 postavljena eksplozivna naprava.

Nakon eksplozije, delovi automobila leteli su deset metara.

Drugih povređenih nema, a na licu mesta su policija, vatgrogasne ekipe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Hitna pomoć.

Kako saznaje Blic, neposredno pre eksplozije Jelinović se svađao sa trojicom muškaraca koji su bili u zatamnjenim kolima.

Komšinica, koja se našla na licu mesta, ispričala je da je čula svađu i da su tri muškarca ušla u crni automobil i odjurila. Posle dva minuta Jelinović je ušao u kola i dogodila se eksplozija.

- Tresem se i sad, bila sam s unukom od dve godine. Kad je bomba eksplodirala, srušila sam se. Potrčali smo i videli da se ljudi okupljaju - rekla je za Blic komšinica koja se našla na licu mesta.

Ovo je treća eksplozija na Bežanijskoj kosi u poslednjih mesec dana.

Jelinović je vlasnik nekoliko lokala na teritoriji Beograda, između ostalog i kluba Kabare Rouz, a protiv njega su podnošene krivične prijave zbog raznih dela, a u inostranstvu je izdržavao zatvorsku kaznu.

- Eksplozija se dogodila u smeru ka Novom bežanijskom groblju. Javljeno nam je da muškarac daje znake života, ali kada je ekipa stigla na teren, samo su mogli na licu mesta da konstatuju smrt - rečeno je za Blic iz Hitne pomoći.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.