Izvor: RTS, 25.Nov.2022, 11:41

Pucnjava migranata na Horgošu – privedeno više osoba, u toku potraga dronovima

Nakon prijave da migranti pucaju jedni na druge na području Horgoša, policija je pretražila teren i na licu mesta zatekla šest migranata. Jedan migrant povređen. Privedeno više osoba. U toku potraga dronovima.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, udarnih operativnih grupa iz Kikinde i Subotice, kao i ovih policijskih uprava, zajedno sa Žandarmerijom, noćas su odmah po prijavi da se ulicom kreću migranti i pucaju jedni na druge na području >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Horgoša, započeli sa detaljnom pretragom terena i na licu mesta zatekli šest migranata, saopštio je MUP.

Među njima jedan migrant, starosti oko 20 godina, imao je dve prostrelne rane u grudima.
Tokom noći i od jutros, policija i Žandarmerija priveli su u Policijsku upravu Kikinda više osoba za koje se sumnja da imaju veze sa noćašnjom pucnjavom, ali i ilegalnim krijumčarenjem migranata, a ova akcija će se nastaviti i u narednom periodu.
U cilju što bržeg pronalaska osoba osumnjičenih za pucnjavu, tokom potrage koriste se i dronovi.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIVOĐENJA U KIKINDI ZBOG OBRAČUNA MIGRANATA Privedeno više osoba, u potrazi za pucačima uključeni i DRONOVI

Izvor: Blic, 25.Nov.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, udarnih operativnih grupa iz Kikinde i Subotice, kao i ovih policijskih uprava, zajedno sa Žandarmerijom, noćas su odmah po prijavi da se ulicom kreću migranti i pucaju jedni na druge na području Horgoša, započeli sa detaljnom pretragom terena i na...

Nastavak na Blic...

Pucnjava migranata na Horgošu – privedeno više od 800 osoba, u pretragu bili uključeni helikopteri i dronovi

Izvor: RTS, 25.Nov.2022

Nakon prijave da migranti pucaju jedni na druge na području Horgoša, policija je pretražila teren i privela više stotina osoba. U pretragu su bili uključeni i specijalci, helikopteri i dronovi. Akcija je proširena i na Beograd. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je...

Nastavak na RTS...

OGLASIO SE MUP POVODOM HAPŠENJA MIGRANATA Ministar Gašić: "Svaki građanin mora da ima zagarantovanu bezbednost, a imovina mora biti zaštićena od kriminala" (FOTO)

Izvor: Blic, 25.Nov.2022

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić istakao je danas, prilikom obilaska lokacije na Horgošu na kojoj su pripadnici Žandarmerije i udarna operativna grupa Kikinde i Subotice priveli veću grupu migranata, da će bezbednost svakog građanina Republike Srbije i njihova imovina biti zaštićeni,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.