Prva fotografija Gorana Jevtića iz pozorišta posle presude za pedofiliju

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2019, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva fotografija Gorana Jevtića iz pozorišta posle presude za pedofiliju

Glumac u četvrtak igrao u predstavi, prvoj posle izricanja zatvorske kazne GLUMAC Goran Jevtić (41), koji je odlukom Višeg suda u Somboru osuđen na deset meseci zatvora zbog polnog uznemiravanja maloletnika, u četvrtak veče je u matičnom pozorištu "Boško Buha" igrao u prvoj predstavi ("39 stepenika") posle izricanja presude.Kako "Novosti" nezvanično saznaju, pre donošenja konačne presude glumcu je ostala još mogućnost žalbe Ustavnom sudu, pa će Jevtić nastaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da radi svoj posao, kao i do sada, i na sceni matičnog teatra, ali i u drugim pozorištima. Do kraja oktobra, Jevtića očekuje pet predstava na programu "Buhe", u Teatru "Vuk" sredinom meseca jedan naslov, kao i jedan na sceni Narodnog pozorišta. Jevtiću, kojem je Osnovni sud u Somboru u martu izrekao prvostepenu presudu od 10 meseci kućnog zatvora, zbog optužbe da je obljubio šesnaestogodišnjaka L. K. iz ovog grada, kazna je preinačena u deset meseci zatvora u nekoj od kazneno-popravnih ustanova u Srbiji. PROČITAJTE JOŠ - SUĐENjE GORANU JEVTIĆU: Glumac, ipak, u zatvoru Na prvostepenu presudu žalili su se i Jevtić, i tužilac, a Veće Višeg suda u Somboru u utorak je odlučilo da preinači kaznu jer je ocena drugostepenog suda da će se ovako postići svrha kažnjavanja. Osim zatvorske kazne, glumcu je zabranjena i komunikacija sa oštećenim L. K. Optužnica je teretila Jevtića da je u avgustu 2014. obljubio šesnaestogodišnjaka tako što ga je primoravao na oralni seks u toaletu pozorišta u Somboru posle tradicionalne manifestacije "Pozorišni maraton". Istraga protiv glumca je pokrenuta naredne godine, nakon što su slučaj policiji prijavili roditelji dečaka. Kako nezvanično saznajemo, još nije poznato ni da li će se Jevtićevo ime naći u registru pedofila. Naime, ta procedura nije automatizovana, već zavisi od suda pred kojim se vodio proces. - Nakon pravosnažne i izvršne presude na sudu je da obavesti Ministarstvo pravde o sankciji i zatraži upis u registar. Da li će to biti i urađeno zavisi od suda u Somboru - kažu naši izvori u Nemanjinoj. ADRESA "BIRA" ZATVOR Kada je reč o mestu izdržavanja kazne, pravosudni zvaničnici se slažu da je o tome prerano govoriti jer nisu iscrpljeni svi pravni lekovi. Obično, osuđenici na kazne do godinu dana, ukoliko im je to prva sankcija, služe u zavodu u Padinskoj skeli. Ali, osim visine kazne, na to gde će Jevtić provesti naredne mesece, ukoliko njegova osuda postane izvršna, zavisi i koje mu se prebivalište vodi u ličnoj karti. Nisu retki slučajevi da osuđeni, pre nego što krenu na izdržavanje, promene adresu stanovanja, da bi se našli u zatvoru za koji procene da je za njih najbolji.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVE FOTOGRAFIJE Goran Jevtić pred publikom dok se sprema za zatvor zbog polnog uznemiravanja maloletnika

Izvor: Blic, 04.Okt.2019, 06:45

Srpski glumac Goran Jevtić, osuđen na deset meseci zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnikom, sinoć je u matičnom pozorištu "Boško Buha" igrao u prvoj predstavi "39 stepenika" posle izricanja presude.

Nastavak na Blic...

Nakon presude za pedofiliju, Goran Jevtic u predstavi za decu!

Izvor: Luftika.rs, 04.Okt.2019

Glumac Goran Jevtić (41) optužen je da je počinio nedozvoljene polne radnje nad maloletnikom, a konačnom odlukom Suda u Somboru kaznu za ovo delo odslužiće u zatvoru. Međutim, on je u četvrtak uveče odigrao u matičnog pozorištu „Boško Buha“ prvu predstavu („39 stepenika“) nakon izricanja...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.