Izvor: RTS, 24.Jun.2021, 14:36

Protekle noći na VMA primljeno 14 maloletnika zbog pijanstva

U Nacionalni centar za kontrolu trovanja Vojnomedicinske akademije, u noći između 23. i 24. juna, primljeno je 14 maloletnika sa intoksikacijom alkoholom, saopštio je VMA.
Maloletnici su posle ukazane pomoći, navodi VMA, otpušteni kući u dobrom opštem stanju.
Prema podacima kojima raspolaže Nacionalni centar za kontrolu trovanja VMA, broj alkoholisanih osoba povećan je u poslednje dve nedelje.
VMA ukazuje na mogućnost razvoja teških >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kolapsnih stanja usled konzumacije alkohola u uslovima nepovoljnih vremenskih prilika kao što su ekstremno visoke temperature.
Uprkos ublažavanju protivepidemijskih mera, VMA, takođe, apeluje na građane da i dalje poštuju propisane zaštitne mere u borbi protiv koronavirusa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se i VMA o slučaju tinejdžera sa Ade i upozorio na OPASNOST

Izvor: Blic, 24.Jun.2021

Vojnomedicinska akademija (VMA) potvrdila je da su sve maloletne osobe koje su u noći između srede i četvrka sa Ade Ciganlije prevezene i primljene u Nacionalni centar za kontrolu trovanja puštene kući, kao i da su u ovu zdravstvenu ustanovu bile primljene sa intoksikacijom alkoholom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.