Proneverio 130.000 evra

Izvor: Kurir, Beta, 31.Mar.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proneverio 130.000 evra

IVANJICA - Ivanjička policija uhapsila je bivšeg direktora preduzeća SPIK „Sloga“ iz tog grada Stanojla B. (53) zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja i utajom poreza proneverio 130.000 evra. Sumnja se da je bivši direktor oštetio preduzeće za višemilionske dinarske iznose. Stanojlo B. je, kao direktor „Sloge“, od 2005. do 2007. godine, zajedno sa šefom predstavništva tog preduzeća u Beogradu Božidarom K., prodavao montažne kuće naplaćujući ih po znatno višim cenama od onih koje je fakturisao u knjigovodstvu preduzeća.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši direktor ivanjičke "Sloge" osumnjičen za proneveru

Izvor: Blic, 30.Mar.2009, 14:37

Ivanjička policija saopštila je danas da je uhapsila bivšeg direktora preduzeća "SPIK Sloga" iz Ivanjice Stanojla B. (53), zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja i utajom poreza proneverio 130.000 evra...Takođe se sumnja da je bivši direktor "Sloge" oštetio preduzeće za višemilionske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.