Izvor: RTS, 07.Mar.2021, 22:03

Pronađena dva tela u porodičnoj kući u Petrovaradinu

Tela starijeg bračnog para pronađena su u jednoj porodičnoj kući u Petrovaradinu, nezvanično je potvrđeno "Tanjugu" iz izvora bliskog MUP-u.
Prema navodima medija, u kući u Reljkovićevoj ulici pronađena su tela pesnika M. N. i njegove supruge, književnice i prevodioca, I. U. N. 

Pretpostavka je da su se oni ugušili nakon havarije na gasnom kotlu u domačinstvu, što je za posledicu imalo obimno curenje gasa.
Njihova tela pronašao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je sin koji je danas došao da ih obiđe.
On je pozvao Hitnu pomoć, ali je dežurna lekarska ekipa, po izlasku na teren, mogla samo da konstatuje smrt bračnog para, potvrđeno je Tanjugu u novosadskom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.
Na telima nema znakova bilo kakvog krivičnog dela, a, u trenutku havarije, oboje nastradalih najverovatnije su spavali.
Njihova tela preneta su na obdukciju, a istraga će utvrditi okolnosti pod kojima su ove dve osobe stradale.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Gasne instalacije treba da održavaju ovlašćeni serviseri

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2021, 17:07

Preduzeće Novi Sad gas izrazilo je žaljenje zbog nesreće koja se juče dogodila na Petrovaradinu, kada su se Ileane Ursu i njen suprug Milan Nedić ugušili gasom, a pretpostavlja se nakon havarije na gasnom kotlu u domaćinstvu, što je za posledicu imalo obimno curenje gasa..."U ovom, kao i u nekoliko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.