Izvor: Danas, 31.Okt.2023, 12:08

Profesor međunarodnog prava Milanović: Ne znamo šta tačno znači kad traže de fakto priznanje

Profesor međunarodnog prava na Univerzitetu u Redingu Marko Milanović izjavio je danas da javnost ne zna šta tačno znači zahtev predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen da Srbija isporuči "de facto" priznanje Kosova i da li Brisel od Aleksandra Vučića sada traži nešto više od onoga što je u sporazumima koji su do sada postignuti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta znači „de facto“ priznanje Kosova koje spominje Ursula fon der Lajen?

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Okt.2023

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen je u ponedeljak bila u Prištini, odakle je zatražila da Srbija isporuči „de facto“ priznanje Kosova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ursula fon der Lajen rekla šta znači „de fakto priznanje“ Kosova na pres konferenciji sa Vučićem

Izvor: Danas, 31.Okt.2023

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen, navela je na konferenciji nakon sastanka sa presednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da kada se govori o de facto priznanju Kosova je reč o ispunjenju obaveza iz Ohridskog sporazuma

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.