Priveden Milivoj Vrebalov, u toku saslušanje

Izvor: RTS, 26.Jan.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden Milivoj Vrebalov, u toku saslušanje

Član Predsedništva Demokratske stranke (DS) i potpredsednik Skupštine Vojvodine Milivoj Vrebalov priveden je večeras, potvrđeno je agenciji Beta u DS-u.
U DS-u su istakli da ne znaju zašto je Vrebalov priveden i dodali da će više informacija imati kasnije večeras.
Sam Vrebalov je rekao za Radio-televiziju Vojvodine da mu je saopšteno da će biti saslušan u vezi sa projektom za školu za decu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa posebnim potrebama u Vojvodini.
Milivoj Vrebalov je za potpredsednika Skupštine Vojvodine izabran 2012. godine. Član je Demokratske stranke i poslaničke grupe Izbor za bolju Vojvodinu u pokrajinskoj skupštini.
Godine 2004. izabran je za odbornika u Skupštini Opštine Novi Bečej ispred Grupe građana, a 2005. godine pristupa DS-u. Na izborima 2006. ispred LDP-a biva izabran za predsednika Opštine Novi Bečej, što je ponovio i na narednim izborima 2008. i 2012. godine. Takođe, po većinskom izbornom sistemu biva izabran za pokrajinskog poslanika 2008, a 2012. za pokrajinskog poslanika i potpredsednika Skupštine AP Vojvodine. Marta 2013. godine ponovo pristupa DS-u.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priveden Milivoj Vrebalov

Izvor: RTS, 26.Jan.2015

Član Predsedništva Demokratske stranke (DS) i potpredsednik Skupštine Vojvodine Milivoj Vrebalov priveden je večeras, potvrđeno je agenciji Beta u DS-u. . Vrebalov je za Radio-televiziju Vojvodine rekao da mu je rečeno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.