Priveden Milivoj Vrebalov

Izvor: RTS, 26.Jan.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden Milivoj Vrebalov

Član Predsedništva Demokratske stranke (DS) i potpredsednik Skupštine Vojvodine Milivoj Vrebalov priveden je večeras, potvrđeno je agenciji Beta u DS-u.
Vrebalov je za Radio-televiziju Vojvodine rekao da mu je rečeno da će biti saslušan u vezi sa projektom za školu za decu sa posebnim potrebama u Vojvodini.
Iz Demokratske stranke je saopšteno da je Vrebalov samo jedan od od pokrajinskih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poslanika te stranke kojima je iz SNS nuđeno da napuste poslanički klub demokrata.  
Milivoj Vrebalov je za potpredsednika Skupštine Vojvodine izabran 2012. godine. Član je Demokratske stranke i poslaničke grupe Izbor za bolju Vojvodinu u pokrajinskoj skupštini.
Godine 2004. izabran je za odbornika u Skupštini Opštine Novi Bečej ispred Grupe građana, a 2005. godine pristupa DS-u. Na izborima 2006. ispred LDP-a biva izabran za predsednika Opštine Novi Bečej, što je ponovio i na narednim izborima 2008. i 2012. godine. Takođe, po većinskom izbornom sistemu biva izabran za pokrajinskog poslanika 2008, a 2012. za pokrajinskog poslanika i potpredsednika Skupštine AP Vojvodine. Marta 2013. godine ponovo pristupa DS-u.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pajtić zaboravio srpski grb

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2015, 18:08

VLAST u Vojvodini koči primenu odredbe Statuta, koja kaže da se na javnim mestima, uporedo sa postojećim vojvođanskim simbolima, ističu i tradicionalni srpski grb i zastava iz 1848. godine. To tvrde pravni eksperti, članovi radne grupe koja je u maju prošle godine na preporuku Ustavnog suda Srbije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.