Pritvor zbog pretnji da će baciti bombu na RTS

Izvor: Blic, 04.Jan.2010, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor zbog pretnji da će baciti bombu na RTS

Ranku J. (49) iz Požežena, u opštini Veliko Gradište, određen je pritvor do osam dana zbog toga što je pretio da će baciti bombu na zgradu Radio-televizije Srbije ako za sat vremena ne dobije sliku na svom televizijskom prijemniku.

Osumnjičenom, koji je pretnju preneo beogradskoj policiji 1. januara popodne, pritvor je odredio istražni sudija Osnovnog suda u Požarevcu.

Nakon prijave, požarevačka policija je pronašla osumnjičenog u napuštenom vojnom objektu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Karaula" u Požeženu i privela ga pošto je preteći bacao municiju za pištolj i fizički nasrnuo na policijsku patrolu.

Protiv njega su podnete krivične prijave za izazivanje panike i nereda, nedozvoljeno nošenje oružja i municije i ometanje službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti, saopštila je danas Policijska uprava u Požarevcu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pritvor zbog pretnji RTS-u

Izvor: RTS, 04.Jan.2010

Zbog pretnje da će baciti bombu na zgradu RTS-a ukoliko za sat vremena ne dobije sliku na svom televizijskom prijemniku, Ranku J. određen pritvor od osam dana. Podnete krivične prijave zbog izazivanja panike i nereda i nedozvoljenog nošenja oružja...Ranku J. (49) iz Požežena, u opštini Veliko...

Nastavak na RTS...

RTS-u prećeno bombom!!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2010

Istražni sudija Osnovnog suda u Požarevcu odredio je pritvor do osam dana Ranku J. (49) iz Požežena, opština Veliko Gradište, zbog pretnje da će baciti bombu na zgradu Radio-televizije Srbije ukoliko za sat vremena ne dobije sliku na svom televizijskom prijemniku.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.