Pritvor Deviću za ATP Vojvodinu

Izvor: B92, 04.Feb.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor Deviću za ATP Vojvodinu

Beograd -- Nekadašnjem kupcu ATP Vojvodina Iliji Deviću određen je pritvor do 30 dana, rekao je za B92 specijalni tužilac Miljko Radisavljević.

Radisavljević je naveo da je Deviću određen pritvor nakon što je saslušan u istrazi privatizacije ATP Vojvodine.

Specijalni tužilac je naveo da se Ilija Dević sumnjiči da je izvšio krivično delo poreske utaje i zloupotrebu položaja odgovornog lica.

Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je početkom godine naredbu za sprovođenje istrage protiv nekadašnje predsednice Upravnog odbora ATP Vojvodina i kupca tog preduzeća.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deviću pritvor do 30 dana

Izvor: RTS, 04.Feb.2014

Iliji Deviću, osumnjičenom za zloupotrebe u postupku privatizacije ATP "Vojvodina", određen pritvor do 30 dana, rekao tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević. ..Tužilaštvo za organizovani kriminal saslušalo je u svojstvu osumnjičenog Iliju Devića, protiv kojeg je doneta naredba...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.