Deviću pritvor do 30 dana

Izvor: RTS, 04.Feb.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deviću pritvor do 30 dana

Iliji Deviću, osumnjičenom za zloupotrebe u postupku privatizacije ATP "Vojvodina", određen pritvor do 30 dana, rekao tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Tužilaštvo za organizovani kriminal saslušalo je u svojstvu osumnjičenog Iliju Devića, protiv kojeg je doneta naredba za sprovođenje istrage zbog osnovane sumnje da izvršio kirivična delo poreske utaje i zloupotreba položaja odgovornog lica u postupku privatizacije ATP "Vojvodina".

Na predlog Tužilštva za organizovani kriminal, sudija za prethodni potupak je odredio Deviću pritovor do 30 dana, izjavio je za Fonet tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pritvor za Iliju Devića

Izvor: Akter, 04.Feb.2014

Tužilaštvo za organizovani kriminal saslušalo je danas u svojstvu osumnjičenog Iliju Devića

Nastavak na Akter...

SLUČAJ ATP VOJVODINA: Iliju Deviću mesec dana pritvora!

Izvor: Kurir, 04.Feb.2014

Deviću je određen pritvor od mesec dana zbog sumnje da je zloupotrebio položaj prilikom privatizacije ATP Vojvodine, kao i poresku utaju..BEOGRAD - Nekadašnjem vlasniku ATP "Vojvodina" Iliji Deviću određen je pritvor do 30 dana, rekao je specijalni tužilac Miljko Radisavljević.Radisavljević...

Nastavak na Kurir...

Pritvor Iliji Deviću zbog privatizacije ATP „Vojvodina”

Izvor: Politika, 04.Feb.2014

Vlasnik ATP „Vojvodina” zadržan posle saslušanja, a sumnjiči se za zloupotrebu položaja i poresku utaju, iako je na spisku 24 sporne privatizacije označen kao „oštećeni investitor”..VlasnikuATP „Vojvodina” IlijiDeviću juče je određen pritvor od 30 dana, posle saslušanja u Tužilaštvu...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.