Prikupljanje priloga za harač u Gračanici, podrška ocu pretučenog mladića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021, 13:48

Prikupljanje priloga za "harač" u Gračanici, podrška ocu pretučenog mladića

Simboličnim performansom pod nazivom "Prikupljanje priloga za harač"u centru Gračanice, ponovo je apelovano na organe reda da savesno obavljaju svoju dužnost. Prethodnih dana je bilo više spontanih okupljanja građana, a policija je zbog navodne organizacije sa više od 2000 evra kaznila oca pretučenog Luke, Dejana Dimitrijevića.

"Simboličnim prikupljanjem harača, pokazujemo da svi hoćemo da budemo deo te kazne, da smo svi organizatori, a da u stvari niko nije. Poenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << priče je da su svi nezadovoljni i da ovako pokazujemo jedinstvo kako bi se podigla svest o bezbednosnoj situaciji u Gračanici", kaže Ivan Nikolić, jedan od predstavnika civilnog sektora.

Predstavnici policije se nisu zvanično oglašavali. Najavljeno je da će i narednih dana biti organizovani ovakvi vidovi aktivnosti u Gračanici uz poštovanje propisanih epidemioloških mera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.