Izvor: B92, 20.Jun.2009, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava protiv sina Olje Bećković

Beograd -- Protiv maloletnog sina Olje Bećković podneta je krivična prijava Prvom opštinskom sudu, zbog posedovanja marihuane.

Proces je pokrenut pošto je maloletni L.V., koji je zajedno sa dvojicom drugova priveden u policijsku stanicu Stari grad, izjavio da 7,25 grama marihuane koja je kod njih pronađena pripada njemu, rekao je Tanjugu komandir beogradske policijske stanice Stari grad Željko Perošević.

On je istovremeno demantovao pisanje dnevnog lista "Kurir" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je Olja Bećković, koja je prisustvovala saslušanju svog sina u policijskoj stanici Stari grad, pretila policajcima.

Perošević je rekao da je Bećkovićeva bila izuzetno korektna, svesna da je njen sin napravio problem i da je izuzetno dobro sarađivala sa njegovim kolegama.

Pisanje tog lista, koji je sina Olje Bećković nazvao "narko-dilerom" osudila su oba novinarska udruženja, misija OEBS u Srbiji, Televizija B92, a Ministarstvo kulture je protiv tih novina podnelo prekršajnu prijavu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krivična prijava protiv sina Olje Bećković

Izvor: Mondo, 20.Jun.2009

Komandir beogradske policijske stanice Stari grad Željko Perošević izjavio je Tanjugu u subotu da je protiv maloletnog sina Olje Bećković podneta krivična prijava, pošto je utvrđeno da je posedovao marihuanu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.