Prijava protiv sina Olje Bećković

Protiv maloletnog sina Olje Bećković podneta je krivična prijava Prvom opštinskom sudu, zbog posedovanja marihuane.

Izvor: B92

Subota, 20.06.2009.

17:39

Default images

Proces je pokrenut pošto je maloletni L.V., koji je zajedno sa dvojicom drugova priveden u policijsku stanicu Stari grad, izjavio da 7,25 grama marihuane koja je kod njih pronađena pripada njemu, rekao je Tanjugu komandir beogradske policijske stanice Stari grad Željko Perošević.

On je istovremeno demantovao pisanje dnevnog lista “Kurir“ da je Olja Bećković, koja je prisustvovala saslušanju svog sina u policijskoj stanici Stari grad, pretila policajcima.

Perošević je rekao da je Bećkovićeva bila izuzetno korektna, svesna da je njen sin napravio problem i da je izuzetno dobro sarađivala sa njegovim kolegama.

Pisanje tog lista, koji je sina Olje Bećković nazvao “narko-dilerom“ osudila su oba novinarska udruženja, misija OEBS u Srbiji, Televizija B92, a Ministarstvo kulture je protiv tih novina podnelo prekršajnu prijavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: