Prijateljica majke koja je ostavila bebu u kontejneru otkrila STRAVIČNE DETALJE: Odmah smo znale da je ona (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 27.Avg.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijateljica majke koja je ostavila bebu u kontejneru otkrila STRAVIČNE DETALJE: Odmah smo znale da je ona (FOTO)

Poslednjih mesec dana bila je psihički nestabilna, ponašala se čudno. Priča s nama, a gleda kroz nas. Skrene pogled, promeni temu, pa se vrati. Verovatno je bila takva jer je od svih krila da je trudna, kaže Vidosava Petković (22) drugarica Mirjane G. (33), majke koja je svoju tek rođenu bebu stavila u kesu i ostavila je u kontejneru u blizini zgrade u kojoj živi.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

"SLAGALA DA JE ABORTIRALA" Prijateljica majke koja je novorođenče ostavila u kontejneru tvrdi da otac bebe ŽELI DA JE UZME

Izvor: Blic, 28.Avg.2019, 12:52

"Želeo je to dete, a ona ga je slagala i rekla da je abortirala", ispričala je za "Blic" Vidosava Petković (22) drugarica Mirjane G. (33), majke koja je u ponedeljak svoju tek rođenu bebu stavila u kesu i ostavila je u kontejneru u blizini zgrade u kojoj živi na Čukarici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.