Pretres stanova u Beogradu - pronađeni kokain, heroin, oružje

Izvor: RTS, 27.Maj.2020, 16:22

Pretres stanova u Beogradu - pronađeni kokain, heroin, oružje

U Beogradu su uhapšene tri osobe, a u stanovima u kojima žive su pronađeni kokain, heroin, oružje i municija.
Beogradska policija je uhapsila tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Policija je uhapsila S. R. (1997), kod koga je prilikom pretresa stana pronašla 30 grama kokaina i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << elektronsku vagicu za precizno merenje.
Takođe, policija je kod M. J. (1989), koji je boravio u stanu osamdesetjednogodišnje žene, zaplenila 30 grama heroina i 3.500 evra. Protiv te žene će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku za isto krivično delo.
Uhapšeni D. Ž. (1974) se sumnjiči da je počinio i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je u stanu i drugim prostorijama koje on koristi pronašla 110 grama marihuane, tri pištolja, revolver, pušku i 61 komad municije.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšene tri osobe u Beogradu zbog droge, prijava i protiv 81-godišnje žene

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2020

U Beogradu su uhapšene tri osobe osumnjičene za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjiih poslova Srbije...Policija je uhapsila S.R. (23), u čijem stanu je pretresom našla 30 grama kokaina...Policija je kod M.J. (31), koji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.