Uhapšen zbog marihuane, pištolja i municije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2020, 12:05

Uhapšen zbog marihuane, pištolja i municije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su B. M. (1982), sa područja Beočina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom kuće osumnjičenog, policija je pronašla 288 grama marihuane, tablete sa liste psihoaktivnih supstanci i opremu za razmeravanje i pakovanje narkotika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Pronađen je, takođe, jedan nelegalni pištolj i 340 komada municije različitog kalibra.

B. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PIŠTOLJ SAKRIO IZA POKER APARATA U Beogradu uhapšen mladić zbog nedozvoljenog nošenja oružja

Izvor: Blic, 27.Maj.2020

Beogradska policija uhapsila je V. K. (31) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.