Izvor: B92, 27.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presečen heroinski kanal

Beograd -- MUP Srbije u saradnji sa pripadnicima BIA i graničnom policijom presekli su još jedan kanal kojim je krijumčaren heroin.

Kako je MUP saopštio, na graničnom prelazu Batrovci zaustavljeno je vozilo marke "Nisan primera" italijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao italijanski državljanin Fabio B. (50), u kome je pronađeno šest kilograma i 607,82 grama opojne droge heroin i osam kilograma i 795,41 gram paracetamola.

"Droga je bila upakovana u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 19 paketa oblepljenih selotejp trakom i sakrivena u specijalno napravljenom bunkeru ispod zadnjeg branika vozila", piše u saopštenju.

Fabiju B. je, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga, određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Okružnog suda u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.