Presečen heroinski kanal

MUP Srbije u saradnji sa pripadnicima BIA i graničnom policijom presekli su još jedan kanal kojim je krijumčaren heroin.

Izvor: B92

Subota, 27.10.2007.

21:29

Default images

Kako je MUP saopštio, na graničnom prelazu Batrovci zaustavljeno je vozilo marke "Nisan primera" italijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao italijanski državljanin Fabio B. (50), u kome je pronađeno šest kilograma i 607,82 grama opojne droge heroin i osam kilograma i 795,41 gram paracetamola.

"Droga je bila upakovana u 19 paketa oblepljenih selotejp trakom i sakrivena u specijalno napravljenom bunkeru ispod zadnjeg branika vozila", piše u saopštenju.

Fabiju B. je, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga, određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Okružnog suda u Sremskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: