Preminuo maloletnik koji se upucao u glavu na Novom naselju

Izvor: BKTV News, 28.Sep.2018, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo maloletnik koji se upucao u glavu na Novom naselju

Sedamnaestogodišnji mladić koji je ranjen u glavu u noći između petka i subote u Ulici Kaće Dejanović na Novom naselju preminuo je danas oko podneva u Dečijoj bolnic.

Lekari Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, sedam dana su se borili da maloletniku spasu život. Nažalost, u tome nisu uspeli, jer su povrede bile teške. Sedamanestogodišnjak je i posle operacije bio u teškom stanju i komi, , saznaje 021.rs.

Mladić je ranjen kada ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << metak ispaljen iz pištolja CZ M88, kojim se, kako se veruje, nespretno igrao, pogodio između obraza i slepoočnice. Mladić je najverovatnije uzeo očev pištolj i pokazivao ga je drugarima, kada je oružje slučajno opalilo i ranilo ga.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.