Požar u bivšoj šećerani Miodraga Kostića

Izvor: Blic, 21.Okt.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u bivšoj šećerani Miodraga Kostića

Na skladištu suvih repinih rezanaca u Šećerani u Baču jutros oko 7 i 30 izbio požar. Požar u bivšoj šećerani „Sunoko“ MK grupe lokalizovan je do 10 sati, a goreli su suvi repini rezanci i stokovi PP vreća.

Ova šećera, čiiji je većinski vlasnik Miodrag Kostić, deo je kompanije "Sunoko", koja u svom sastavu ima i fabrike šećera u Vrbasu, Kovačici i Pećincima.

U gašenju su učestvovale ekipe vatrogasaca iz Bača, Bačke Palanke, Novog Sada i Odžaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
U objektu zahvaćenom požarom nije bilo zaposlenih radnika. Materijalna šteta se procenjuje i utvrđuju uzroci požara.

Šećerana u Baču zapošljavala je više od 400 radnika, a privatizovana 2001. godine za tri marke, ali već pet godina ne radi.

Mašine su preseljene u druge šećerane ove kompanije, a u objektima u Baču koriste se magacini za skladištenje i pakovanje gotovih proizvoda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.