BAČ: Požar u šećerani!

Izvor: Kurir, 21.Okt.2014, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAČ: Požar u šećerani!

Vatra je buknula na skladištu suvih repinih rezanaca. Na suzbijanu vatrene stihije učestvuje oko 20 vatrogasnih vozila iz Bača i susednih opština

BAČ - Na skladištu suvih repinih rezanaca u Šećerani u Baču jutros, oko 7.30 časova, izbio je požar, a još uvek nema informacija da li ima povređenih.

Na suzbijanu vatrene stihije učestvuje oko 20 vatrogasnih vozila iz Bača i susednih opština.

Šećerana u Baču deo je kompanije "Sunoko", koja u svom sastavu ima i fabrike šećera u Vrbasu, Kovačici i Pećincima.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugašen požar u Šećerani u Baču

Izvor: RTS, 21.Okt.2014

Vatrogasci ugasili požar koji je jutros izbio u skladištu suvih repinih rezanaca u Šećerani u Baču. Niko nije povređen...Do požara je došlo jutros oko 7.30, a kompanija je saopštila da nije bilo povređenih, prenosi Tanjug...Vatrogasne ekipe iz Bača, navodi se u saopštenju, brzom intervencijom...

Nastavak na RTS...

Ugašen požar i nema povređenih u magacinskom prostoru kompanije Sunoku

Izvor: Beta OMS, 21.Okt.2014

Bač, 21.10.2014. godine U magacinskom prostoru kompanije Sunoko, u jutarnjim časovima, izbio je požar, koji su vatrogasne ekipe iz Bača, brzom intervencijom, ugasile. Pričinjena je materijalna šteta, koju je trenutno teško proceniti. Povređenih nema.

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.