Bukti kod Priboja

Izvor: Mondo, 01.Maj.2013, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bukti kod Priboja

Požar u pribojskoj opštini se širi, zahvatio je više od 160 hektara šumskog rastinja na nepristupačnom terenu između Uvca i Lima.

Gašenje požara na Crnom vrhu se nastavlja, izjavio je danas Tanjugu Goran Posrkača iz Sektora MUP-a za vanredne situacije.

Prema njegovim rečima, površinna zahvaćena vatrom sada je veća od 160 hektara.

"U gašenju i dalje učestvuju tri helihoptera MUP-a Srbije, 94 pripadnika vatrogasno-spasilačke jedinice i 15 radnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Šumskog gazdinstva iz Prijepolja", kazao je Posrkača i dodao da veliku pomoć pružaju kolege iz Čačka, Kraljeva, Raške, Kragujevca i drugih opština.

Jak vetar i dalje duva, a nepristupačan teren i visoke dnevne temperature stvaraju probleme vatrogascima, kako bi stavili pod kontrolu požar koji je izbio 21. aprila.

(Tanjug, foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od 160 hektara šume gori između Uvca i Lima

Izvor: Blic, 01.Maj.2013

Požar u pribojskoj opštini se širi, zahvatio je više od 160 hektara šumskog rastinja na nepristupačnom terenu između Uvca i Lima. ..Gašenje požara na Crnom vrhu se nastavlja, izjavio je Goran Posrkača iz Sektora MUP-a za vanredne situacije...Prema njegovim rečima, površinna zahvaćena vatrom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.