Izvor: S media, 01.Okt.2012, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar kod Merdara: Vatra došla do seoskih kuća

U selu Borovac kod Merdara, uz samu administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom izbio je veliki požar koji preti da zahvati nekoliko seoskih kuća, izjavio je Tanjugu predsednik mesne zajednice Merdare Časlav Milošević.

On je rekao da je požar prešao sa kosovske strane iz sela Mirovac.

"Vatra je stigla do seoskih kuća i zahvatila dvorišta. Mi smo se sada rasporedili oko kuća i štala kako bi sprečili da ih vatrena stihija zahvati", kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je Tanjugu Milošević.

U gašenju vatre učestvuju pripadnici žandarmerije, vatrogasci i meštani sela uz administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom.

Jak vetar koji duva dodatno otežava gašenje požara na samoj administrativnoj liniji, a za sada nema podataka da li požar gasi neko sa kosovske strane.

(Tanjug)

Foto: Ilustracija, Guliver/Thinkstock
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Požar blizu Merdara

Izvor: Akter, 01.Okt.2012

U selu Borovac kod Merdara, uz samu administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom izbio je veliki požar koji preti da zahvati nekoliko seoskih kuća

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.