Povređeno 20 putnika prevrnutog autobusa kod Zubinog Potoka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2011, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeno 20 putnika prevrnutog autobusa kod Zubinog Potoka

KOSOVSKA MITROVICA -

Dvadeset putnika, lakše je povređeno kada se danas oko 14 sati na teritoriji opštine Zubin Potok autobus prevrnuo na krov.

Povređenim putnicima, među kojima ima i srednjoškolaca, pomoć je ukazana u bolnici u Kosovskoj Mitrovici. Nakon pregleda njih šestoro je zadržano na lečenju, rečeno je Beti u toj zdravstvenoj ustanovi.

Putnici su bili u autobusu Kolašin prevoza koji redovno saobraća na liniji Kosovska Mitrovica-Zubin Potok. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << autobusu je bilo i đaka koji pohađaju srednju školu u Kosovskoj Mitrovici.

Deonica puta na kojoj se dogodila nesreća prepun je krivina, a reč je o novom putu koji povezuje Zubin Potok i Zvečan. Izgrađen je nakon 1999. godine kako bi se izbegao južni deo Mitrovice.

Danas na u tom delu Kosova pada sneg.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zubin potok: Autobus išao prebrzo

Izvor: Mondo, 25.Feb.2011, 13:24

Prebrza vožnja je uzrok jučerašnjeg izletanja autobusa sa puta Kosovska Mitrovica - Zubin Potok, u kojem su povređene 23 osobe.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.