Povređeno 15 dece iz Niša

Izvor: Kurir, 14.Jul.2012, 02:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeno 15 dece iz Niša

Autobus sa članovima folklornog ansambla Oro prevrnuo se u blizini grada Turn Severin u Rumuniji

Turn Severin - Sreća u nesreći!

Petnaestoro maloletnih članova niškog folklornog ansambla Oro povređeno je u saobraćajnoj nesreći u mestu Mehedinci pored grada Turn Severin u Rumuniji!

Nesreća se dogodila juče oko 14 sati, kada se autobus kojim se 39 dece starosti od 12 do 16 godina vraćalo s gostovanja u Rumuniji prevrnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u kanal pored puta.

- Sedmoro mališana je u teškom stanju. Povređeni su imali višestruke povrede, nagnječenje mozga i povrede vilice. Neki su se žalili na bolove u vratu. Zbog šoka koji su doživeli, nekoliko dece je palo u nesvest i njima je pomoć ukazana na licu mesta - izjavila je Aurelija Veropaif, direktorka Hitne pomoći u mestu Mehedinci.

Prema saopštenju lokalne policije, za nesreću je kriv vozač iz Srbije, jer nije držao dovoljno odstojanje od vozila koje bilo ispred njega.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.