Niški folkloristi povređeni u saobraćajci u Rumuniji

Izvor: Kurir, 13.Jul.2012, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški folkloristi povređeni u saobraćajci u Rumuniji

Članovi folklornog ansambla “ Oro” iz Niša povređeni su kada se autobus prevrnuo na bok da bi izbegao sudar sa automobilom koji je iznenada izleteo ispred njega

NIŠ  - Više članova folklornog ansambla "Oro" iz Niša lakše je danas povređeno u saobraćajnoj nezgodi u okolini Turn Severina u Rumuniji rekao je direktor Studentskog kulturnog centra Miroslav Jović koji odmah otišao na mesto nezgode.

"Članovi ansambla povređeni su kada se autobus >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prevrnuo na bok da bi izbegao sudar sa automobilom koji je iznenada izleteo ispred njega", rekao je Jović u telefonskoj izjavi.

On je obišao povređene kojima je ukazana lekarska pomoć i razgovarao sa rumunskim lekarima koji su prihvatili članove ansambla.

Članovi folklornog ansambla vraćali su se sa festivala u Rumuniji, a od ponedeljka će u Nišu biti domaćini međunarodne smotre studentskih folklora.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.