Izvor: Blic, 07.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni putnici pušteni kući

BEOGRAD - Vozač „Jugopetrolove" cisterne Luka Bajić (62) i bugarski državljani Veliko Ilijev (43) i Mate Pavlinova (26), koji su preksinoć povređeni u saobraćajnoj nesreći na autoputu Niš-Beograd kod Bubanj Potoka, pušteni su na kućno lečenje.



U nesreći su poginuli Emil Tergarkov i Najden Najdenov, vozač i suvozač bugarskog autobusa, koji je iz još neutvrđenih razloga, u blizini naplatne rampe Bubanj Potok, udario u cisternu koja se kretala ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njega. Autobus je sleteo s puta i Tergarkov i Najdenov su poginuli, dok su dvoje putnika i vozač cisterne povređeni i prevezeni u Urgentni centar.

Bugarski autobus je išao iz Sofije u Beč, a neposredno pre nesreće vozači su pravili pauzu u obližnjem restoranu. Putnici autobusa posle nesreće isključili su mogućnost da je vozač zadremao i naglasili da na cisterni nisu bila upaljena svetla, pa je Tergarkov nije primetio na vreme. Prema njihovim rečima, pokušao je da izbegne cisternu, ali je izgubio kontrolu i autobus je sleteo s puta u njivu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.