Posle svađe ubio radnika obezbeđenja Blej voča

Izvor: S media, 16.Jul.2012, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle svađe ubio radnika obezbeđenja 'Blej voča'

Policija traga za Markom K. iz Surčina, osumnjičenim za ubistvo radnika obezbeđenja splava „Blejvoč" Ivana Cvetkovića (26). Nesrećni mladić je ubijen sa dva hica, a u pucnjavi je ranjen i njegov kolega Marko Dajčić (26), kao i gost splava Dušan Dimitrijević (31).

Do obračuna je došlo jer radnici obezbeđenja nisu hteli da puste Marka K. da uđe na splav bez prolaženja kroz metal-detektor na ulazu. Izbila je svađa, a napadač je iznenada izvadio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pištolj i zapucao. On je odmah pobegao, ali je identifikovan na osnovu snimka sa sigurnosnih kamera.

Pucnjava je izbila oko 1.40 sati na savskom šetalištu ispred prvog ulaza na poznati splav, u blizini tramvajskog mosta. Naočigled više od 20 gostiju koji su stajali u redu i čekali da uđu na „Blejvoč", počela je prepirka između Marka K. i Ivana Cvetkovića i Marka Dajčića. Do konflikta je došlo jer radnici privatne firme „Vajt lajon", koja obezbeđuje „Blejvoč", nisu dozvolili Marku K. da uđe na splav jer je bio pijan. On je zatim otišao do kola i vratio se sa pištoljem zadenutim za pojas.

"Dva momka iz obezbeđenja su posumnjala da se vratio sa oružjem, pa su mu rekli da prođe kroz metal-detektor. On je to odbio, okrenuo se i pošao unazad, izgledalo je kao da odlazi. Međutim, odjednom je zastao, izvadio pištolj i počeo da puca. Cvetkovića je pogodio u leđa i levu potkolenicu. On je pao na kolena, a njegov kolega Dajčić, koji je stajao u blizini, upucan je jednim hicem u desnu natkolenicu", kaže izvor Presa, i objašnjava da je gost splava Dušan Dimitrijević pogođen u šaku nakon što je Marko K. pucao u Dajčića.

Lekari su povređene prevezli u Urgentni centar, ali je za Cvetkovića bilo prekasno. On je podlegao povredama na putu za bolnicu - rekao je naš sagovornik.

(Pres)

FOTO: Pres

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.