Ubijen radnik obezbeđenja splava Blejvoč

Izvor: Studio B, 16.Jul.2012, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen radnik obezbeđenja splava "Blejvoč"

Ivan Cvetković (26), radnik obezbeđenja splava "Blajvoč" ispod Železničkog mosta, ubijen je hicima iz pištolja, a teško ranjeni njegov kolega Marko Dajčić (26) i prolaznik Dušan Dimitrijević (31).

Policijski službenici Odeljenja za krvne i seksualne delikte identifikovali su ubicu, saopštilo je  Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Dosadašnji operativni rad omogućio je potpuno rasvetljavanje svih okolnosti vezanih za izvršenje ovog teškog ubistva i identifikaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << izvršioca, protiv koga će biti podneta krivična prijava za izvršenje krivičnog dela teško ubistvo, navedeno je u saopštenju.

Za počiniocem kome obezbeđenje sinoć nije dozvolilo ulazak na splav, zbog sumnje da kod sebe ima oružje, nastavlja se intenzivna potraga, kaže se u saopštenju MUP-a.

Prema prvim informacijama iz policije, do vatrenog obračuna došlo je oko 1.40 sati.

Napadač je nakon verbalnog sukoba sa obezbeđenjem izvadio pištolj i ispalio nekoliko hitaca u Cvetkovića i Dajčića. Jedan od zalutalih metaka pogodio je Dimitrijevića, koji je sa još nekoliko prijatelja čekao da uđe na novobeogradski splav.

 

Napadač je nakon pucnjave pobegao. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo ispred "Blejvoča"

Izvor: RTS, 16.Jul.2012

Jedna osoba ubijena, a dve teže povređene u pucnjavi kod splava "Blejvoč" na Novom Beogradu. Policija rasvetlila sve okolnosti ubistva i traga za počiniocem. ..U noćašnjoj pucnjavi kod splava "Blejvoč" na Novom Beogradu ubijen je Ivan Cvetković (26), a dve osobe su teže povređene. Kako RTS...

Nastavak na RTS...

Posle svađe ubio radnika obezbeđenja 'Blej voča'

Izvor: S media, 16.Jul.2012

Policija traga za Markom K. iz Surčina, osumnjičenim za ubistvo radnika obezbeđenja splava „Blejvoč" Ivana Cvetkovića (26). Nesrećni mladić je ubijen sa dva hica, a u pucnjavi je ranjen i njegov kolega Marko Dajčić (26), kao i gost splava Dušan Dimitrijević (31)...Do obračuna je došlo...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.