Porodična tragedija u centru Leskovca, četiri osobe mrtve

Izvor: RTS, 10.Maj.2020, 16:09

Porodična tragedija u centru Leskovca, četiri osobe mrtve

U porodičnoj kući u centru Leskovca, policija je pronašla četiri beživotna tela nešto pre 15 časova.
Kako RTS nezvanično saznaje, reč je o porodičnoj tragediji. Stradali su muškarac, njegova nevenčana supruga i njihove ćerke. Ćerka stradalog muškarca (19) je bila u poodmakloj trudnoći a ženina ćerka je imala 12 godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
MUP je saopštio da je po nalogu zamenika višeg javnog tužioca, uhapšen M. I. (2000) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.
On se sumnjiči da je ubistvo izvršio sekirom i uz krivičnu prijavu će biti priveden nadležnom tužilaštvu. 
Dopisnik RTS-a javlja da se zna da se porodica doselila u kuću u centru Leskovca pre oko tri nedelje i da su bili slabog imovinskog stanja.  
Reagovala je i potpredsednica Vlada i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović koja je apelovala na sve građane i građanke da ne okreću glavu pred nasiljem i da ga prijave.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvoročlana porodica ubijena u Leskovcu, uhapšen osumnjičeni za ubistva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2020

Policija u Leskovcu privela je muškarca osumnjičenog da je ubio četvoročlanu porodicu - muškarca, trudnu ženu i dve devojčice. Kako prenosi RTS osumnjičeni je živeo sa porodicom u kući i pretpostavlja se da je brat stradalog muškarca...Policija je ranije danas u kući u centru Leskovca pronašla...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.