Izvor: CrnaHronika.rs, 26.Jun.2013, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodična tragedija u Rumi: Nožem ubio majku

Željko M. iz Rume je osumnjičen da je sa više uboda noža usmrtio svoju majku Miru M. (63).Kako Pressonline saznaje, do tragedije je došlo posle kraće svađe između majke i sina. Željko M. je uzeo nož i naneo joj veći broj uboda u leđa.
Mira M. je preminula na licu mesta, a policije je uhapsila njenog sina. Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u Glavnoj ulici u Rumi.
Za sada se ne zna šta je motiv ubistva, a više detalja će se znati posle izvršenog uviđaja.
Izvor: press

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo u Rumi

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jun.2013

Željko M. (39), iz Rume, osumnjičen je da je nožem usmrtio majku Miru M. (63).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ruma: Majku posle svađe izbo na smrt

Izvor: Večernje novosti, 26.Jun.2013

SVAĐA sina i majke u porodičnoj kući u Rumi, u utorak, nešto posle 23 časa, završila se kobno. Željko Milić (39) je nožem bukvalno izbo Miru (63), koja je preminula na licu mesta. Tokom dana, muk i tišina u dvorišnoj zgradi u Glavnoj ulici u Rumi. Komšije kažu da su Željko i Mira živeli...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.