Ruma: Majku posle svađe izbo na smrt

S. K.

26. 06. 2013. u 00:29

Stravičan zločin u porodičnoj kući u Rumi. Željko Milić (39) potegao sečivo na majku Miru (63)

SVAĐA sina i majke u porodičnoj kući u Rumi, u utorak, nešto posle 23 časa, završila se kobno. Željko Milić (39) je nožem bukvalno izbo Miru (63), koja je preminula na licu mesta.

Tokom dana, muk i tišina u dvorišnoj zgradi u Glavnoj ulici u Rumi. Komšije kažu da su Željko i Mira živeli sami, u veoma teškoj finansijskoj situaciji. Majka je očekivala da brzo reši pitanje svoje penzije kako bi izašli iz besparice. Dok je sin radio kao fizički radnik na ciglani u Rumi, u stanu Milića nije bilo većih i težih svađa.

Međutim, otkad je i Željko ostao bez posla, u domu je sve češće između sina i majke dolazilo do svađe i grubih reči. Prepirke su se, svedoče komšije, događale uvek kada je u pitanju novac, koji je Željko tražio od majke.

- Slutio sam na najgore. On se dohvatio i droge, a za to treba para, a oni sirotinja... nisu imali nikakvih primanja. I eto, svađa po svađa i desila se tragedija - kaže jedan od komšija.

Svađa između majke i sina trajala je gotovo ceo sat. Tokom rasprave, komšije su čule da je Željko pretio majci, i da je opet tražio novac, ali niko iz komšiluka nije hteo da se meša u njihovu svađu, računajući da će se to završiti na uobičajen način, on će izaći iz stana i otići.

Međutim, tek kad su se začuli jauci, komšijama je bilo jasno da je Željko ostvario svoje crne pretnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije