Policija zaplenila sedam kilograma marihuane, uhapšeno dvoje ljudi

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaplenila sedam kilograma marihuane, uhapšeno dvoje ljudi

Policija u Subotici zaplenila je sedam kilograma marihuane i uhapsila M.S. (25) i P.D. (25) iz Subotice, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga Policija u Subotici zaplenila je sedam kilograma marihuane i uhapsila M.S. (25) i P.D. (25) iz Subotice, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.Policija je u pomoćnoj prostoriji kuće, u kojoj boravi M. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << S., pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, oko 6,9 kilograma marihuane i digitalnu vagu, a u pretresu kuće P. D. manju količinu marihuane i kutiju sa semenkama kanabisa.Sumnja se da su njih dvojica zajedno uzgajali marihuanu, saopštio je MUP.PROČITAJTE JOŠ: POGLEDAJTE: Policija u "pasatu" pronašla 30 kilograma marihuane (VIDEO)Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U Subotici zaplenjeno sedam kilograma marihuane

Izvor: B92, 31.Jul.2019

Subotica -- Policija u Subotici zaplenila je sedam kilograma marihuane i uhapsila M.S. (25) i P.D. (25) iz Subotice...Uhapšeni se sumnjiče da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u pomoćnoj prostoriji kuće, u kojoj boravi M. S, pronašla...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.