Policija na tragu podmetaču požara u hotelu Putnik

Izvor: Blic, 17.Jan.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija na tragu podmetaču požara u hotelu "Putnik"

Policija je na tragu mladiću tridesetih godina, za kojeg se veruje da je podmetnuo požar u hotelu "Putnik". Osumnjičeni je student na jednom od novosadskih fakulteta, a policija veruje da je narkoman, prenosi na svom sajtu Radio 021.

Osumnjičeni je nakon požara napustio Novi Sad, a pretpostavlja se da se sklonio u Crnu Goru.

Dan pre požara imao je verbalni sukob sa radnicima obezbeđenja, koji su ga izbacili iz hotela, a sutradan je ponovo došao kako bi im se osvetio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Njegov lik zabeležn je na snimku kamera hotelske kladionice, a na snimku se vidi i da je nekoliko minuta uoči izbijanja požara osumnjičeni ušao u hotel sa flašom, odnosno molotovljevim koktelom.

Podsetimo da je ranije utvrđeno da je osumnjičeni između kažiprsta i palca desne ruke imao tetovažu "smajlija".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.