Policajac seksualno zlostavljao maloletnicu koja je živela kod njega

Izvor: Press, 21.Sep.2010, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac seksualno zlostavljao maloletnicu koja je živela kod njega

Policajac L. S. (50) iz Knjaževca uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao M. M. (14), koja je živela kod njega u hraniteljskoj porodici! L. S. je određen jednomesečni pritvor, dok je M. M. smeštena u Institut za mentalno zdravlje. Policajac se tereti da je od 28. avgusta do 15. septembra u četiri navrata vodio M. M. u podrum zgrade u kojoj stanuju. On je devojčicu dodirivao po polnom organu i grudima i tako se seksualno zadovoljavao. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << U policijskoj stanici u Knjaževcu kažu da im je ovaj slučaj prijavila direktorka Centra za socijalni rad.
- Nakon savetovanja sa tužiocem, priveli smo našeg kolegu i podneli krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljenih polnih radnji. On je suspendovan i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak - kaže Zlatoljub Stojanović, komandir Policijske stanice u Knjaževcu.
L. S. živi sa suprugom, njihovo troje dece i M. M., koja je kod njih od osme godine. Devojčica sada ide u osmi razred osnovne škole. Važio je za primernog policajca i do sada nije bio osuđivan.
- Šokirani smo! L. S. je jedan od najboljih policajaca! Svi smo znali da je pored troje dece koje ima, L. S. primio i tu devojčicu koja je kod njih živela već šest godina - pričaju njegove kolege.
Snežana Nikolić, direktorka Centra za socijalni rad u Knjaževcu, kaže da je slučaj prijavila supruga policajca koja je primetila da se sa devojčicom nešto čudno dešava.
- Hraniteljica je bila uporna da sazna šta se dešava, i devojčica joj je na kraju sve priznala. Odmah smo o svemu obavestili policiju, ali i lekare koji su obavili pregled - objašnjava Snežana, i dodaje da do sada nisu imali ovakav slučaj u knjaževačkom Centru za socijalni rad.
- Zapanjeni smo jer porodica u kojoj je bila smeštena devojčica zadovoljava sve kriterijume za hraniteljstvo - kaže naša sagovornica.
Lekarskim pregledom je utvrđeno da devojčica nije deflorisana, ali joj je konstatovan posttraumatski stresni poremećaj, zbog čega je smeštena u niški Institut za mentalno zdravlje. Supruga L. S. je nakon njegovog hapšenja bila zbrinuta u sigurnoj kući u Zaječaru. Policajcu L. S. određen je jednomesečni pritvor.   

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.