Izvor: Blic, 15.Dec.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgleda napad maloletnika na učenika koga su TUKLI LETVAMA

Protiv dvojice maloletnika koji su juče na času hemije u gimnaziji "9. maj" pretukli letvama učenika trećeg razreda Tužilaštvo podnosi prijavu.

L. D. i A. J. juče su u popodnevnoj smeni oko 18 sati na času hemije letvama pretukli učenika trećeg razreda gimnazije "9.maj" P. R.

Pretučeni učenik je prevezen sanitetom Hitne pomoći u Klinički centar u Nišu gde mu je ušivena rana na glavi i stavljena dva konca, a zadobio je i ogrebotine po licu i vratu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

L. D. i A. J., koji nisu učenici ove gimnazije ušli su na nastavu, a kada ih je profesor hemije isterao, a P. R. u tome podržao nastavnika, oni su se vratili i pretukli učenika letvama.

Maloletni napadači L. D. i A. J. navedeni su kao učenici Trgovinske škole. Iz ove škole danas jesaopšteno da je jedan od mladića ispisan iz škole u septembru, a da su drugog iz škole roditleji ispisali danas.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.