Niš: Vozilo interventne uletelo u izlog butika / FOTO

Izvor: B92, 14.Dec.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Vozilo interventne uletelo u izlog butika / FOTO

U udesu dva vozila, policijskog i civilnog, koji se dogodio u četvrtak uveče u Dušanovoj ulici u Nišu povređene su dve osobe.

Kako javlja reporterka B92, policijsko vozilo je posle udesa uletelo u izlog butika.

Prema nezvaničnim informacijama, povređeni su jedan policajac i jedan civil, prebačeni su u Klinički centar i nisu životno ugroženi.

O ovom slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policijsko vozilo uletelo u butik u centru Niša

Izvor: N1 televizija, 14.Dec.2017

Vozilo intervente jedinice policije uletelo je nešto pre 19 sati u izlog butika u Dušanovoj ulici u centru Niša., nakon što se prethodno sudarilo s putničkim vozilom...Prema nezvaničnim podacima, u nezgodi su povređeni vozači policijskog i putničkog vozila...Posle sudara s putničkim vozilom...

Nastavak na N1 televizija...

Vozilo interventne jedinice policije uletelo u izlog butika u Nišu

Izvor: Beta, 14.Dec.2017

Vozilo interventne jedinice policije uletelo je večeras nešto pre 19.00 u izlog butika u Dušanovoj ulici u centru Niša, jer se prethodno sudarilo sa putničkim vozilom.Prema nezvaničnim podacima, u nezgodi su povredjeni vozači policijskog i putničkog vozila. Posle sudara sa putničkim vozilom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.