Izvor: Blic, 09.Avg.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik na gradilištu u Novom Sadu

Građevinski radnik Nemanja Gostimirović (44) iz Novog Sada poginuo je danas na gradilištu prilikom pada sa sprata zgrade na kojoj je radio, izjavio je Tanjugu dežurni istražni sudija Opštinskog suda Zoran Keser posle obavljenog uviđaja.



Nesreća se dogodila na gradilištu u novosadskoj Temerinskoj ulici broj 57 oko 10 sati kada je Gostimirović, iz za sad još neutvrđenih razloga, u toku rada pao sa terase na velikoj visini i od posledica pada preminuo na licu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mesta, rekao je Keser i napomenuo da je telo preneto u Zavod za sudsku medicinu kao i da je dat nalog za veštačenje.

Sudija je dodao da radove na tom objektu izvodi firma d o o "Lupus-plus" čiji je vlasnik "navodno" Novosađanin Vukašin Egić koji, kao ni niko drugi od nadležnih u toj firmi, nije bio na mestu nesreće dok je trajao uviđaj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik poginuo na građevini u Novom Sadu

Izvor: Kurir, 09.Avg.2008

NOVI SAD, 9. avgusta 2008. (Beta) - Radnik firme "Lupus plus" Nemanja Gostimirović (44) poginuo je danas na jednom gradilištu u Novom Sadu, izjavio je istražni sudija Opštinskog suda u tom gradu Zoran Keser. Keser je rekao agenciji Beta da je nastradali radnik radio u firmi "Lupus plus" 10 godina...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.