Izvor: Blic, 23.Maj.2016, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani tukli supruge: Hapšenja u BiH zbog nasilja u porodici

Policija je uhapsila jednog muškarca iz Petrova i jednog iz Dervente zbog nasilja u porodici i protiv njih će dobojskom Okružnom tužilaštvu biti podneseni izveštaji o počinjenom krivičnom delu.

Iz Centra javne bezbednosti Doboj saopšteno je da je u Petrovu uhapšeno lice čiji su inicijali D.M, jer je u alkoholisanom stanju fizički napao svoju suprugu, kojoj je šakama zadao više udaraca po telu.

U saopštenju se dodaje da je D.M. priveden zbog sumnje da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nastaviti sa vršenjem nasilja nad svojom suprugom.

U Derventi je uhapšeno lice čiji su inicijali M.K, koji je u alkoholisanom stanju fizički napao svoju suprugu, zadavši joj više udaraca po glavi i telu.

Lice M.K. je potom suprugu i punoletno dete isteralo iz kuće, dok je maloletno dete ostalo u kući.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.