Šabac: Pao sa blatobrana traktora i poginuo

Izvor: Kurir, 16.Jul.2013, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac: Pao sa blatobrana traktora i poginuo

Nesreća se dogodila kada je vozač traktora I. Z. (26) nepropisno na blatobranu traktora prevozio putnika M.T. (66) koji je iz nepoznatih razloga pao na kolovoz i zadobio povrede od kojih je preminuo

ŠABAC - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Ribari kod Šapca jedna osoba je izgubila život.

Kako je saopštila danas Policijska uprava Šabac, u mestu Ribari kod Šapca 15. jula oko 18.15 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << osoba izgubila život.

Saobraćajna nesreća se dogodila kada je vozač traktora I. Z. (26), iz okoline Šapca koji se kretao iz pravca Očaga ka centru Ribara nepropisno na blatobranu traktora prevozio putnika M.T. (66), takođe, iz okoline Šapca, koji je iz nepoznatih razloga pao na kolovoz i zadobio povrede od kojih je preminuo.

Uviđaj na licu mesta izvršio je istražni sudija Osnovnog suda u Šapcu u prisustvu Osnovnog javnog tužioca i pripadnika saobraćajne policije, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nesreća kod Šapca: Pao sa traktora i poginuo!

Izvor: Press, 16.Jul.2013

Kako je saopštila danas Policijska uprava Šabac, u mestu Ribari kod Šapca 15. jula oko 18.15 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život... Saobraćajna nesreća se dogodila kada je vozač traktora I. Z. (26), iz okoline Šapca koji se kretao iz pravca Očaga...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.