Nesreća kod Šapca: Pao sa traktora i poginuo!

Izvor: Press, 16.Jul.2013, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Šapca: Pao sa traktora i poginuo!

Kako je saopštila danas Policijska uprava Šabac, u mestu Ribari kod Šapca 15. jula oko 18.15 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život.

Saobraćajna nesreća se dogodila kada je vozač traktora I. Z. (26), iz okoline Šapca koji se kretao iz pravca Očaga ka centru Ribara nepropisno na blatobranu traktora prevozio putnika M.T. (66), takođe, iz okoline Šapca, koji je iz nepoznatih razloga pao na kolovoz i zadobio povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od kojih je preminuo.

Uviđaj na licu mesta izvršio je istražni sudija Osnovnog suda u Šapcu u prisustvu Osnovnog javnog tužioca i pripadnika saobraćajne policije, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao sa traktora i poginuo

Izvor: Blic, 16.Jul.2013

U mestu Ribari kod Šapca prekjuče popodne se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, saopštila je Policijska uprava Šabac...Do udesa je došlo kada je vozač traktora I. Z. (26), iz okoline Šapca koji se kretao iz pravca Očaga ka centru Ribara nepropisno na blatobranu traktora...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.