Palma: Pet ministara ne zaslužuje ni kafu u vladi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Pet ministara ne zaslužuje ni kafu u vladi

U vladi sedi najmanje pet minstara koji ne zaslužuju ni kafu u njoj da popiju, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

"To ću da kažem i u Skupštini Srbije i da ih pitam - dokle ćete da se krijete iza nekog drugog, šta ste uradili, šta piše u vasem izvestaju o radu", rekao je Markovć za "Novosti".

Upitan na koje ministre misli, on je rekao: "Mislim na koga mislim. Neko voli da se kinđuri i da se slika".

Na konstataciju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je, kad se pomene slikanje, asocijacija ministarka Zorana Mihajlović, Marković kaže da ne misli na nju i ističe da ona ima "muški" rezultat.

Povodom najave bojkota izbora od strane opozicije, Marković kaže da njima nije problem vlast ni Aleksandar Vučić, već da se međusobno ucenjuju.

"Opozicicija van parlamenta ucenjuje partije u parlamentu da izađu iz Skupštine. Oni to moraju da prihvate jer ne mogu da pređu cenzus sami. I tako sve ukrug. Najveći problem kod njih je ko će pod kojim brojem na listi, jer se mandati dodeljuju po redosledu", rekao je on.

Na pitanje da li bi, ukoliko predsednica vlade Ana Brnabić ponovo bude kandidat za premijerku, glasao za nju, Marković kaže da ne razmišlja o tome dodajući da misli da premijer treba da bude Ivica Dačić.

Govoreći o rešenju za Kosovo, Marković kaže da je za njega prihvatljivo ono koje je u interesu Srbije i da je siguran da "Vučić neće zloupotrebiti interes" te da je najvažnija bezbednost Srba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palma: U vladi pet ministara koji ne zaslužuju ni kafu u njoj da piju

Izvor: Radio 021, 26.Avg.2019, 07:23

Najmanje pet ministara sedi u vladi iako ne zaslužuju ni kafu u njoj da popiju, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma..."To ću da kažem i u Skupštini Srbije i da ih pitam - dokle ćete da se krijete iza nekog drugog, šta ste uradili, šta piše u vašem izveštaju o radu",...

Nastavak na Radio 021...

Palma: Pet ministara ne zaslužuje NI KAFU u vladi

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019

U vladi sedi najmanje pet minstara koj ne zaslužuju ni kafu u njoj da popiju, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma...Foto: Mondo/Stefan Stojanović.. "To ću da kažem i u Skupštini Srbije i da ih pitam - dokle ćete da se krijete iza nekog drugog, šta ste uradili, šta...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.